Energirådgivning fra profesjonelle

Energirådgivning fra profesjonelle

Baller det på seg med strømregninger som bare øker for hver måned? Det kan godt være at boligen bruker langt mer energi enn nødvendig. For å sikre at du ikke taper store summer på tapt energi, vil vi som energirådgivere kunne være til god hjelp.

Hvordan jobber vi med energirådgivning?

Som energirådgivere hjelper vi bedrifter, borettslag, sameier og enkeltpersoner med å redusere energiforbruket og kostnadene knyttet til energiforbruk. Som energirådgivere gir vi råd om energieffektivitet, energibruk, energisparing og miljøvennlige løsninger. I tillegg til å utføre vurderinger av energiforbruket i boligen kan vi også hjelpe med å identifisere og implementere energisparende tiltak.

Typiske oppgaver vi som energirådgiver utfører inkluderer:

 • Gjennomføre energianalyser for å identifisere områder med høyt energiforbruk
 • Anbefale energisparende tiltak og presentere disse for kunden
 • Beregne kostnadene og besparelsene ved implementering av energisparende tiltak
 • Gi opplæring og veiledning til kunder om energieffektivitet og miljøvennlige løsninger
 • Følge opp og evaluere implementeringen av energisparende tiltak for å sikre at de fungerer som planlagt og gir ønsket resultat

Målet med energirådgivning er å redusere energiforbruket og kostnadene, samtidig som man tar hensyn til miljøet og bærekraftige løsninger.

Energirådgiver for både private, borettslag og sameier

Som energirådgivere kan vi stille opp for en rekke forskjellige organisasjoner og individer som ønsker å redusere energiforbruket og kostnadene knyttet til energibruk. Noen eksempler inkluderer:

 1. Bedrifter og industri: Bedrifter og industrielle organisasjoner kan ha store energibehov og kan dra nytte av en energirådgiver som kan hjelpe dem med å identifisere muligheter for energisparing og optimalisering av energibruk i produksjonsprosesser og bygninger.
 2. Offentlige organisasjoner: Offentlige organisasjoner som skoler, kommuner og sykehus kan også ha store energibehov og kan dra nytte av en energirådgiver som kan hjelpe dem med å redusere kostnadene knyttet til energibruk og oppgradere til mer energieffektive systemer.
 3. Eiendomsforvaltere og eiendomsutviklere: Eiendomsforvaltere og utviklere kan ha behov for å redusere energiforbruket og oppgradere bygningssystemer for å møte krav til energieffektivitet og bærekraft.
 4. Eier av bolig. Eier du en bolig vil du også kunne dra nytte av en energirådgiver som kan hjelpe deg med å identifisere muligheter for energisparing i hjemmet og implementere tiltak som kan redusere energikostnadene over tid.

Hva er prisen for en energirådgiver?

Prisen for en energirådgiver vil kunne variere, men normalt vil vi kunne se at prisene vil ligge rundt det du ser opplistet under.

 • Som boligeier kan du få dekket inntil 50 % av kostnadene, inntil kr. 5.000 – 7.500.
 • Netto kostnad for boligeier blir fra kr. 7.000 – 9.500.
 • For en vanlig enebolig koster det fra kr. 12.000 inkl mva.
 • Prisen inkludert enkel termografi fra kr. 17.000 inkl mva.

Som energirådgivere kan vi også hjelpe deg med å få boligen/bygget energimerket. Det er verdt å merke seg at en energimerket bolig vil ha en høyere salgsverdi.

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med energirådgivning? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Les videre

No items found.